2021-07-05 14:04:19• hírek • Fizetett tartalom

Bővítette az akkumulátorok és motorolajok kínálatát az AutoAs

Sosem szívderítő élmény, ha az autónk menet közben cserben hagy minket, de ha ezt a nyári forróságban teszi meg, az különösen kellemetlen tud lenni. Ha szeretné megelőzni, hogy a kocsi a legváratlanabb pillanatban, példának okáért egy hétvégi kiruccanáson, vagy ami még rosszabb, a rég várt nyaraláson mondja be az unalmast, akkor érdemes rendszeres időközönként alávetni egy alapos átvizsgálásnak.

Ennek egyik kulcsfontosságú, bár sokszor méltatlanul elfeledett lépése az akkumulátor ellenőrzése. Abban az esetben, ha az áramforrás kiváló állapotban van, a nyári forróság és a nyaralás alatti fokozott igénybevétel meg se kottyan neki, viszont egy olyan akkumulátor, melyet már évek táplálja az autót, könnyen megbízhatatlanná válhat. A kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében azt ajánljuk, mihamarabb térjen be az AutoAs Closca sugárúti szervizébe, ahol készségesen felmérik az akku állapotát, és természetesen az új kiválasztásában is segítenek. Fontos újdonság ezzel kapcsolatban, hogy az AutoAs kínálatában a népszerű külföldi márkák mellett immár Románia piacvezető akkumulátorgyártója, a Rombat termékei közül is lehet választani.


A szerviz azonban nem csak az akkumulátorok terén újított nemrégiben, hanem a motorolajokat tekintve is, hiszen immár a Motul olajai és kenőanyagai is ott sorakoznak a polcokon. Mondanunk sem kell, hogy a csapat minden autótulajdonosnak segít megtalálni az ideális, a gyártó által is ajánlott olajat. Ehhez egy professzionális adatbázis áll rendelkezésükre, melynek köszönhetően pillanatok alatt kikeresik, milyen kenőanyaggal tehetjük a legjobbat a gépnek. E kérdésben ugyanis nem érdemes könnyelműen legyinteni, hiszen a gyártó tudja leginkább, hogy motorjaihoz milyen specifikációkkal rendelkező, milyen normáknak eleget tevő kenőanyagra van szüksége ahhoz, hogy tökéletesen üzemelhessen még jó sokáig.


Az AutoAs a Closca sugárút 42. szám alatt várja ügyfeleit. A megbízható szakemberekből álló csapat hétfőtől péntekig 8:30 és 18 óra között, szombaton pedig 8:30-tól 13 óráig áll az autósok rendelkezésére. További információkért tárcsázza a 0261 806 026-os vagy 0728 555 592-es telefonszámok egyikét, vagy keresse fel személyesen a szervizt, ahol minden kérdésére választ adnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: